Hotel ibis budget Wrocław Stadion

Ul. Lotnicza 151
54-132 Wrocław
Ceny już od 125 PLN
Średnia cena rezerwacji: 125 PLN
Doba hotelowa 12:00 - 12:00

Opinie o hotelu

8/10 średnia ocena obiektu
2011-10-09
średnia ocena:
8.4/10
jakość: 9, obsługa: 10, lokalizacja: 7, wyżywienie: 6, zakwaterowanie: 10

Ogólne wrażenie bardzo dobre-pokój czysty, przyjemny i przytulny, jedyne czego mi w nim brakowało to czajnika i szklanki żeby móc samodzielnie zaparzyć kawę czy herbatę.Sprawna i miła obsługa. Za wyżywienie 6 dlatego, że brak na miejscu restauracji, żeby można coś zjeść na kolację (nie satysfakcjonują mnie "gotowce" ciepłych dań z automatu) a i w najbliższym otoczeniu też takiego miejsca brakuje. Śniadanie serwowane w hotelu w pełni zadowalające. Daleko od centrum, ale dobre połączenia komunikacją miejską

2011-10-09
średnia ocena:
8.6/10
jakość: 9, obsługa: 9, lokalizacja: 8, wyżywienie: 8, zakwaterowanie: 9

Skromnie, wygodnie, prosto, czysto, miła obsługa, naprawdę do polecenia za tak w sumie nie duże pieniądze

2011-09-20
średnia ocena:
8.6/10
jakość: 8, obsługa: 9, lokalizacja: 9, wyżywienie: 9, zakwaterowanie: 8

Bardzo sympatycznie, czysto, dobry dojazd. Mój pokoik był malutki, ale to w końcu tylko nocleg. Śniadanie - jak dla mnie rewelacja. Za 20 zł można jeśc i jeść bez końca. Jedyny zarzut jest taki: MOJA PODUSZKA "PACHNIAŁA" PAPIEROSAMI, CZEGO NIE ZNOSZĘ, BO NIE PALĘ. Sugerowałabym zwracać na to uwagę obsłudze, bo nie wszyscy to lubią. Ogólnie - polecam.

2011-08-27
średnia ocena:
6.4/10
jakość: 6, obsługa: 8, lokalizacja: 4, wyżywienie: 5, zakwaterowanie: 9

Hotel czysty, schludny i przyjemny! Jest na wywiejewie, co utrudnia dojazd zwłaszcza środkami komunikacji, ale kiedy skończą budowę stadionu, to będzie doskonała lokalizacja:) Acha, jak nie wykupisz śniadań, to nawet kawy sobie nie zalejesz na dole, trzeba to mieć na uwadze. Ogólnie jak najbardziej pozytywne wrażenie!

2011-07-22
średnia ocena:
8.4/10
jakość: 9, obsługa: 8, lokalizacja: 9, wyżywienie: 8, zakwaterowanie: 8

Byłem tam już kilka razy więc odpowiada mi ten nocleg. Wreszcie wi-fi odbiera w pokojach. Na minus - nowe ręczniki. Wyglądają jak ścierki do naczyń. Trudno się w nie wytrzeć.

2011-05-30
średnia ocena:
1.8/10
jakość: 2, obsługa: 1, lokalizacja: 3, wyżywienie: 1, zakwaterowanie: 2

Hotel kończąc sezon grzewczy nie potrafi zapewnić gościom odpowiedniej temperatury w pokojach. Byłam tam 28 maja 2011 i po przyjeździe okazało się, że w pokoju jest bardzo zimno. Na prośbę czy mogę dostać dodatkowo elektryczny grzejnik lub coś co ogrzeje pokój usłyszałam, że jedyne co mogę dostać to dodatkową pościel.

2011-05-16
średnia ocena:
6/10
jakość: 6, obsługa: 7, lokalizacja: 6, wyżywienie: 5, zakwaterowanie: 6

Wybieram zawsze ten Hotel, gdy jestem we Wrocławiu.Polecam go...

2011-03-30
średnia ocena:
8.8/10
jakość: 9, obsługa: 9, lokalizacja: 9, wyżywienie: 8, zakwaterowanie: 9

nie po raz pierwszy skorzystałem, zawsze profesjonalnie. czysto, schludnie, dobra cena, czego chcieć więcej?

2011-02-28
średnia ocena:
7.25/10
jakość: 6, obsługa: 10, lokalizacja: 3, wyżywienie: 0, zakwaterowanie: 10

Hotel jest bardzo praktyczny ,wszystko co potrzeba znajduje się w pokoju , bądź w holu recepcji , z jedna uwaga brakowało mi choć niewielkiej półeczki w pokoju na rzeczy osobiste. Ogólnie hotel godny polecenia cisza ,spokój ,kultura. Pozdrawiam i będę korzystać i polecać.

2011-02-13
średnia ocena:
10/10
jakość: 10, obsługa: 10, lokalizacja: 10, wyżywienie: 10, zakwaterowanie: 10

Czysto, schludnie. Fantastyczna obsługa. Gorąco polecam

2011-02-09
średnia ocena:
2.6/10
jakość: 5, obsługa: 1, lokalizacja: 5, wyżywienie: 1, zakwaterowanie: 1

Przyjeżdżam zmęczony do hotelu a tu zamiast upragnionego wypoczynku musiałem czekać 10 min. na wmeldowanie! Po hotelu tej klasy oczekuję ciepłego posiłku na śniadanie oraz większego profesjonalizmu od pracowników.

2011-02-07
średnia ocena:
10/10
jakość: 10, obsługa: 10, lokalizacja: 10, wyżywienie: 10, zakwaterowanie: 10

Jestem bardzo zadowolona , cena dla dwóch osób za tak dobre warunki idealna. Pokój przytulny, czysty. Telewizor, kabina prysznicowa , ręczniki, toaleta w pokoju , rolety w oknach , na prawdę wszystko co potrzebne na 1-2 noclegi. Obsługa bardzo miła , z pewnością nie raz jeszcze skorzystam z tych hoteli.

2011-01-05
średnia ocena:
4.6/10
jakość: 4, obsługa: 5, lokalizacja: 4, wyżywienie: 5, zakwaterowanie: 5

pierwszy raz korzystałam z usług tego hotelu i pomimo rezerwacji przez internet byłam bardzo miła zaskoczona. super obsługa, miła atmosfera. warunki jak najbardziej w porządku. nie korzystałam z oferty śniadaniowej ale ogólnie dostępność do szklanek, talerzy itp dla gości do dyspozycji. pomimo odległości dojazd do centrum idealny. serdecznie pozdrawiam i polecam ;)

2010-01-04
średnia ocena:
7.4/10
jakość: 7, obsługa: 9, lokalizacja: 7, wyżywienie: 5, zakwaterowanie: 9

Korzystałam z hotelu jedna dobę, przyjechaliśmy z chłopakiem do Wrocławia 31.12.2009r. i jak na ten krótki czas hotel bardzo nam się spodobał :-) Nie korzystaliśmy z wyżywienia w tym hotelu, także nie potrafie nic na ten temat powiedzieć. Natomiast jeśli chodzi o pokój, było bardzo czysto, to co potrzebne zastaliśmy-prysznic, klimatyzacja, telewizor...obsługa miła i pomocna m.in. jeśli chodzi o komunikację wrocławską. Polecam!

2009-08-31
średnia ocena:
9.6/10
jakość: 10, obsługa: 10, lokalizacja: 9, wyżywienie: 10, zakwaterowanie: 9

Wszystko w najlepszym porządku, obsługa bardzo miła, skorzystałam raz i juz nie zmieniam hotelu.

2009-08-24
średnia ocena:
9/10
jakość: 9, obsługa: 10, lokalizacja: 8, wyżywienie: 9, zakwaterowanie: 9

Hotel bardzo przyjemny, bardzo czysto, obsługa uprzejma i pomocna. Pokój może niewielki, ale komfortowy. Śniadania smaczne. Chętnie skorzystam ponownie.

2009-06-30
średnia ocena:
8/10
jakość: 8, obsługa: 8, lokalizacja: 8, wyżywienie: 8, zakwaterowanie: 8

Miałam okazję przebywać w tym Hotelu.Obsługa bardzo miła.Pokoje czyściutkie i bardzo ładne.Jeśli miałabym kiedykolwiek jeszcze jechać do Wrocławia napewno wybór bedzie tego Hotelu.Pozdrawiam całą obsługę Hotelu Etap.

2009-02-19
średnia ocena:
9.4/10
jakość: 9, obsługa: 10, lokalizacja: 10, wyżywienie: 8, zakwaterowanie: 10

Swietna lokalizacja, bardzo dobry dojazd do centrum, obsługi miła, pokoje czyste. Polecam każdemu, kto chce spędzić noc w "ludzkich" warunkach :)

2009-02-02
średnia ocena:
8/10
jakość: 8, obsługa: 8, lokalizacja: 8, wyżywienie: 8, zakwaterowanie: 8

Hotel polozony blisko lini tramwajowej, ktora do centrum sie jedzie ok 15min caly czas prosto... Kompletnie nie znam wroclawia ale jakos sie zawsze potrafilem znalezc... Hotel bardzo fajnie urzadzony, nowoczesnie, pokoje bardzo czyste, wygodne... Nie spodziewalem sie takiego poziomu za ta cene! REWELACJA! W pokojach goraco, oczywiscie kazdy ma mozliwosc ustawienia temp w pokoju do wlasnych potrzeb... Na pewno bede tam wracal przy kazdym noclegu we wroclawiu ;D Polecam...


Prezentowane opinie są prywatnymi opiniami użytkowników. Trivium Travel Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.